Jednoduchý recept

Rajčata plněná husím masem s játry

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 39930

Ingredience

300 g Chléb celozrnný žitný
50 g Cibule
300 g Husí maso
20 g Husí sádlo
100 g Játra husí
50 ml Mléko polotučné
50 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
1800 g Rajčata
10 g Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
40 g Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 423 kcal
Kilojoule 1 770kJ
12% Sacharidy 43 g
25% Tuky 18 g
53% Sodík 1 g
41% Bílkoviny 23 g

Rajčata plněná husím masem s játry postup přípravy receptu:

1

Husí maso s játry umeleme spolu s cibulí na masovém strojku, přimícháme v mléce namočenou a vyždímanou housku, žloutek, sůl, máslo, pepř a posekanou petrželku.

2

Rajčata seřízneme, vydlabeme a naplníme husí směsí. Pekáček vymažeme husím sádlem, vyskládáme do něj rajčata, trochu podlijeme a pečeme zvolna přibližně 40 minut.

3

Rajčata rozdělíme na talíře a podáváme s tmavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept