Jednoduchý recept

Karbanátky z kapusty

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 39941

Ingredience

100 g Anglická slanina
200 g Chléb konzumní
600 g Kapusta hlávková
50 g Mouka pšeničná hladká
40 g Máslo čerstvé
100 g Okurky nakládané
30 g Olej rostlinný
60 g Strouhanka
5 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
0,5 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 551 kcal
Kilojoule 2 305kJ
16% Sacharidy 58 g
40% Tuky 30 g
59% Sodík 1 g
29% Bílkoviny 16 g

Karbanátky z kapusty postup přípravy receptu:

1

Kapustu nakrájíme na proužky, slaninu na drobné kostičky.

2

V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme kapustu, podlijeme troškou vody a podusíme. Vodu necháme vydusit, kapustu posekáme najemno, osolíme, přimícháme slaninu, strouhanku a vejce. Vypracujeme kapustovou hmotu, ze které tvoříme karbanátky. Lehce obalíme v mouce a na oleji osmažíme dorůžova.

3

Rozdělíme na talíře, doplníme kyselou okurkou a chlebem. Ještě teplé podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept