Jednoduchý recept

Salát s červenou řepou a pomeranči

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 195 minut
Doba přípravy: 135 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 39947
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 ks Čekanka
450 g Červená řepa
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
4 ks Pomeranče
225 g Rýže dlouhozrnná
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 348 kcal
Kilojoule 1 455kJ
22% Sacharidy 81 g
1% Tuky 1 g
14% Sodík 282 mg
14% Bílkoviny 8 g

Salát s červenou řepou a pomeranči postup přípravy receptu:

1

Dle návodu uvaříme rýži, necháme okapat a dáme stranou vychladit. Odkrojíme horní a spodní části pomerančů, odstraníme kůru. Nad miskou zachytíme odříznuté jednotlivé dílky šťávy a dáme do zvláštní misky. Misku se šťávou přikryjeme a dáme vychladit.

2

Na kostičky nakrájíme červenou řepu, smícháme s pomerančovými dílky, přikryjeme a dáme vychladit.

3

Do vlažné rýže vmícháme pomerančovou šťávu, osolíme a opepříme.

4

Čekankovými listy obložíme čtyři talíře, přendáme porce rýže a navrch červenou řepu a pomerančové dílky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept