Jednoduchý recept

Plněné vepřové panenky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 3997
Kategorie: Maso

Ingredience

15 dkg Anglická slanina
1 ks Cibule
1 ks Pórek
10 dkg Salám uherský
1 špetka Sůl
150 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
600 g Vepřová panenka
4 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

53% Kalorie 1,049 kcal
Kilojoule 4 391kJ
7% Sacharidy 24 g
55% Tuky 42 g
38% Sodík 760 mg
102% Bílkoviny 58 g

Plněné vepřové panenky postup přípravy receptu:

1

Omyjeme a osušíme panenky a rozkrojíme podélně do dvou třetin. Naklepeme, osolíme a poklademe anglickou slaninou a uherským salámem, žampiony, pórkem a nakrájeným hermelínem na plátky. Každý plátek masa zavineme a zpevníme párátky.

2

Plněné panenky vložíme do pekáče a zasypeme cibulí, žampiony a nakrájenou slaninou.

3

Podlijeme 1,5dl vody.

4

1,5hodiny pečeme na 220 stupňů a podle potřeby podléváme.

5

Pár minut před dokončením dopékáme v odklopené nádobě, aby maso mělo zlatou barvu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept