Recept

Kuřecí kari po drávidsku

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 39980

Ingredience

1 ks Cibule
2 ks Feferony
0,5 kávová lžička Hřebíček
0,5 kávová lžička Kardamom
1 kávová lžička Kari koření
1 ks Kuře
800 ml Mléko kokosové
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Skořice mletá
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Zázvor mletý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

68% Kalorie 1,332 kcal
Kilojoule 5 572kJ
3% Sacharidy 11 g
143% Tuky 107 g
19% Sodík 385 mg
149% Bílkoviny 84 g

Kuřecí kari po drávidsku postup přípravy receptu:

1

Kuře vykostíme a naporcujeme, nebo nakrájíme na kousky. Cibuli a česnek nasekáme a společně s kořením a pokrájenými feferonkami orestujeme na rozpáleném oleji.

2

Poté přidáme maso. Podlijeme kokosovým mlékem, ochutíme solí a dusíme doměkka. Dle potřeby mezitím přidáme trochu vody.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept