Jednoduchý recept

Fazolky v zelí s jablky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 39985

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Cukr krupice
500 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
2 ks Jablka
1 špetka Kmín celý
1 polévková lžíce Mouka polohrubá
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná
300 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 126 kcal
Kilojoule 526kJ
6% Sacharidy 23 g
5% Tuky 4 g
26% Sodík 522 mg
5% Bílkoviny 3 g

Fazolky v zelí s jablky postup přípravy receptu:

1

V kastrole na rozehřátém oleji osmahneme oloupanou, nasekanou cibuli dorůžova. Přidáme kysané zelí, kmín, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.

2

Potom k zelí přidáme omytá, nastrouhaná jablka a sterilované fazolky. Zaprášíme moukou a dodusíme. Podle potřeby dolijeme nálevem z fazolek, osladíme, okyselíme octem a osolíme.

3

Můžeme podávat s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept