Jednoduchý recept

Cibule plněná masovou směsí

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 39997
Kategorie: Zelenina

Ingredience

200 g Chléb celozrnný žitný
800 g Cibule
40 g Máslo čerstvé
80 g Okurky nakládané
2 g Pepř černý mletý
100 g Rýže dušená
8 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
200 g Vepřové maso mleté
50 g Žampiony - sterilované

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 465 kcal
Kilojoule 1 948kJ
14% Sacharidy 50 g
30% Tuky 22 g
73% Sodík 1 g
31% Bílkoviny 18 g

Cibule plněná masovou směsí postup přípravy receptu:

1

Větší cibule oloupeme, vložíme do osolené vroucí vody a povaříme jen asi 5 minut. Vyndáme z vody, vršek cibule seřízneme a vnitřek vydlabeme a posekáme nadrobno. Mleté maso osolíme, opepříme, přimícháme posekanou cibuli, dušenou rýži, vejce a plátky nakládaných žampionů. Směsí naplníme cibule, vyskládáme do máslem vymazaného pekáčku a zapečeme. Podléváme minimálně, aby se cibule nerozpadly.

2

Cibule upravíme na talíře, doplníme kyselou okurkou a podáváme s tmavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept