Jednoduchý recept

Zelí z cibule

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 40006

Ingredience

400 g Cibule
100 g Kedlubna
30 g Mouka pšeničná hladká
30 ml Olej rostlinný
5 g Sůl
30 g Šalotka
250 ml Šťáva z kysaného zelí
5 g Cukr krupice

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 159 kcal
Kilojoule 664kJ
6% Sacharidy 20 g
10% Tuky 8 g
25% Sodík 506 mg
5% Bílkoviny 3 g

Zelí z cibule postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, šalotku také nadrobno, kedlubnu nastrouháme nahrubo.

2

V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme šalotku a necháme zesklovatět, zasypeme moukou, promícháme s olejem, zalijeme nálevem z kysaného zelí nebo lákem z okurek, povaříme, přidáme syrovou cibuli s kedlubnou, osolíme, osladíme a dusíme doměkka.

3

Používáme jako běžné zelí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept