Jednoduchý recept

Celerové řízky s mletým masem

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 40012

Ingredience

400 g Bramborová kaše
600 g Celer bulvový
600 g Maso mleté - mix
20 ml Mléko polotučné
40 g Mouka pšeničná hladká
40 ml Olej rostlinný
2 g Pepř černý mletý
50 g Strouhanka
8 g Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 653 kcal
Kilojoule 2 730kJ
10% Sacharidy 36 g
60% Tuky 45 g
67% Sodík 1 g
43% Bílkoviny 24 g

Celerové řízky s mletým masem postup přípravy receptu:

1

Celerovou bulvu očistíme, nakrájíme na silnější plátky, vložíme do slané vroucí vody a povaříme 3 minuty. Scedíme a necháme okapat.

2

Mleté maso osolíme, opepříme a celerové plátky masem obalíme. Nyní rozkvedláme vejce s trochou mléka, řízky obalíme v mouce, namočíme ve vejcích a nakonec obalíme ve strouhance. Smažíme v rozpáleném oleji po obou stranách dozlatova.

3

Podáváme s bramborovou kaší nebo salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept