Jednoduchý recept

Fazolové lusky na paprice

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 40024

Ingredience

400 g Brambory vařené
80 g Cibule
600 g Fazolové lusky zelené
200 ml Mléko polotučné
20 g Mouka pšeničná hladká
30 ml Olej rostlinný
15 g Paprika mletá sladká
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 262 kcal
Kilojoule 1 095kJ
11% Sacharidy 41 g
13% Tuky 10 g
37% Sodík 737 mg
13% Bílkoviny 7 g

Fazolové lusky na paprice postup přípravy receptu:

1

Lusky omyjeme, zbavíme vláken, odřízneme špičky, cibuli nakrájíme nadrobno.

2

V hrnci rozpálíme olej, přisypeme cibuli, necháme zesklovatět, zasypeme mletou paprikou, rozpustíme v oleji, přisypeme lusky, orestujeme, zalijeme vodou, osolíme, opepříme a podusíme. V mléce rozmícháme mouku, přilijeme k fazolkám, dobře rozmícháme, povaříme a odstavíme.

3

Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept