Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 40035

Ingredience

1 ks Cibule
50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
250 g Rýže Arborio
4 polévková lžíce Sýr Parmezán
0,5 kávová lžička Sůl
150 ml Víno bílé
500 ml Vývar drůbeží
300 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,128 kcal
Kilojoule 4 721kJ
31% Sacharidy 112 g
44% Tuky 33 g
69% Sodík 1 g
46% Bílkoviny 26 g

Žampionové rizoto postup přípravy receptu:

1

Nakrájenou cibuli osmažíme na směsi másla s olivovým olejem. Přidáme nakrájené žampiony, rýži a mícháme asi 4 minuty. Přilijeme vývar a víno, opepříme, osolíme a zamícháme. Necháme 10 minut přiklopené povařit. Znovu zamícháme a dalších 10 minut vaříme.

2

Odstavíme, necháme pod pokličkou dojít a před podáváním posypeme parmezánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept