Recept

Hovězí tokáň se smetanou

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 40059

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Hovězí maso zadní
3 g Majoránka
5 g Pepř černý mletý
60 g Slanina vepřová
2 dl Smetana 12% (konzumní)
8 g Sůl
5 dl Voda pitná
2 dl Víno bílé
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 353 kcal
Kilojoule 1 479kJ
2% Sacharidy 8 g
24% Tuky 18 g
49% Sodík 974 mg
55% Bílkoviny 31 g

Hovězí tokáň se smetanou postup přípravy receptu:

1

Slaninu na kostičky vyškvaříme a osmažíme na ní cibuli nakrájenou nadrobno. Přidáme koření a maso nakrájené na nudličky a opečeme ze všech stran. Podlijeme vínem a vodou a zakryté dusíme asi 30 minut. Podle potřeby podléváme vodou. Když je maso skoro měkké, přidáme prolisovaný česnek, sůl a smetanu a ještě 10 minut dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept