Jednoduchý recept

Teppanyaki z kuřecích prsíček

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 40060

Ingredience

4 ks Cibulka jarní
100 g Fazolové klíčky
8 ks Klasy kukuřice mražené
4 ks Kuřecí prsa
1 polévková lžíce Olej sezamový
4 polévková lžíce Omáčka sójová
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika červená
4 polévková lžíce Víno rýžové japonské - Mirin
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 292 kcal
Kilojoule 1 221kJ
3% Sacharidy 11 g
9% Tuky 7 g
16% Sodík 322 mg
79% Bílkoviny 44 g

Teppanyaki z kuřecích prsíček postup přípravy receptu:

1

Z kuřete stáhneme kůži a pokrájíme maso na plátky. Papriky zbavíme semínek a pokrájíme na plátky, cibuli oloupeme a rozkrájíme. Kukuřičné klásky též rozkrájíme.

2

Smícháme papriky, jarní cibulky, kukuřičné klásky, kuřecí prsíčka a fazolové výhonky.

3

V pánvi rozehřejeme olej a přidáváme zeleninu s kuřecím masem, vše osmažíme.

4

Smícháme zázvor, mirin a sójovou omáčku a zalijeme hotové kuře se zeleninou.

5

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept