Jednoduchý recept

Hovězí tokáň na pepři

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 40062

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Hovězí maso zadní
3 g Majoránka
40 ml Olej rostlinný
7 g Pepř černý mletý
150 ml Protlak rajčatový
8 g Sůl
5 dl Voda pitná
2 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 341 kcal
Kilojoule 1 427kJ
4% Sacharidy 14 g
21% Tuky 16 g
42% Sodík 849 mg
50% Bílkoviny 28 g

Hovězí tokáň na pepři postup přípravy receptu:

1

Na oleji zpěníme cibuli nadrobno, přidáme majoránku a pepř a osmahneme, aby se rozvinula vůně koření. Přidáme na kostky nakrájené hovězí maso, orestujeme ze všech stran a přilijeme protlak zředěný vínem. Osolíme a zakryté necháme dusit doměkka, podle potřeby podlíváme vodou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept