Recept

Guláš s kysaným zelím

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 40068

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Hovězí maso zadní
5 g Kmín drcený
20 g Paprika mletá sladká
70 g Rýže loupaná
9 g Sůl
1 l Voda pitná
2 dl Zakysaná smetana
250 g Zelí kysané
2 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Sádlo škvařené

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 252 kcal
Kilojoule 1 053kJ
5% Sacharidy 17 g
16% Tuky 12 g
33% Sodík 665 mg
37% Bílkoviny 21 g

Guláš s kysaným zelím postup přípravy receptu:

1

Na sádle zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno, posypeme paprikou a kmínem, krátce orestujeme. Přidáme prolisovaný česnek a na kostky nakrájené maso, osmahneme ze všech stran. Podlijeme vodou a zvolna zakryté dusíme a podle potřeby podléváme. Když je maso poloměkké, přidáme kysané zelí, pokryjeme vodou a dusíme 10 minut, vmícháme rýži a dusíme dalších 10 minut. Odstavíme, osolíme a vmícháme zakysanou smetanu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept