Jednoduchý recept

Žampiony s fazolkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 40084
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

150 g Fazolové lusky zelené
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 kávová lžička Vegeta
500 ml Voda pitná
200 ml Vývar zeleninový
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 198 kcal
Kilojoule 830kJ
5% Sacharidy 18 g
17% Tuky 13 g
34% Sodík 679 mg
11% Bílkoviny 6 g

Žampiony s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté fazolky chvíli povaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.

2

Žampiony spaříme vroucí vodou a oloupeme.

3

Do kastrolu na rozpálený olej vložíme fazolky i žampiony, promícháme a zalijeme polovinou vývaru. Osolíme, okořeníme a krátce povaříme.

4

Nakonec pokrm zahustíme škrobovou moučkou, znovu krátce povaříme a podáváme.

5

Na talířích každou porci zalijeme trochou zbylého vývaru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept