Jednoduchý recept

Rybí filety na hořčici

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 40094

Ingredience

2 g Bobkový list
600 g Brambory vařené
200 g Cibule
30 ml Citronová šťáva
40 g Hořčice gurmánská
30 g Jíška hotová světlá
80 g Máslo čerstvé
3 g Nové koření celé
900 g Okoun - filety
3 g Pepř černý celý
15 g Sůl
800 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 351 kcal
Kilojoule 1 469kJ
11% Sacharidy 40 g
9% Tuky 7 g
95% Sodík 2 g
61% Bílkoviny 35 g

Rybí filety na hořčici postup přípravy receptu:

1

Rybí filety osolíme, pokapeme citronovou šťávou a potřeme hořčicí. V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli, zpěníme, vložíme filety a zprudka osmažíme z obou stran, podlijeme vývarem, přidáme nové koření, bobkový list, pepř a podusíme 15 minut. Filety vyjmeme, šťávu zahustíme jíškou, povaříme 5 minut a odstavíme. Před podáváním nezapomeneme vyndat koření.

2

Filety upravíme na talíře, doplníme vařenými bramborami a přelijeme omáčkou z pánve.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept