Jednoduchý recept

Polévka zeleninová

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 4010

Ingredience

0,5 ks Celer bulvový
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
1 ks Mrkev kořen
5 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 hrst Petržel - nať
1 ks Petržel kořen
1 kostka Polévkové kostky Vitana
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 183 kcal
Kilojoule 765kJ
2% Sacharidy 6 g
21% Tuky 16 g
5% Sodík 107 mg
8% Bílkoviny 4 g

Polévka zeleninová postup přípravy receptu:

1

Očistíme kořenovou zeleninu, omyjeme a nastrouháme.

2

Osmažíme na másle dozlatova kousky zeleniny, zalijeme vodou, přidáme masox a vaříme 15 minut.

3

Rozšleháme v hrnku vejce s hrubou moukou a vlijeme do polévky. Povaříme 10 minut a servírujeme, na talíři posypeme petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept