Jednoduchý recept

Líni zapečení na kmíně

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 40106
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Brambory vařené
30 ml Citronová šťáva
20 g Kmín celý
800 g Lín
50 g Máslo čerstvé
20 g Petržel kudrnka
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 356 kcal
Kilojoule 1 492kJ
7% Sacharidy 23 g
17% Tuky 12 g
61% Sodík 1 g
67% Bílkoviny 38 g

Líni zapečení na kmíně postup přípravy receptu:

1

Líny očistíme, omyjeme, vložíme do pekáčku, osolíme, pokapeme citronovou šťávou, posypeme lžící kmínu. Přidáme máslo a vložíme do trouby. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut.

2

Líny rozdělíme na talíře, doplníme vařenými bramborami a přelijeme vlastní vypečenou šťávou z pekáčku. Nakonec bohatě zasypeme posekanou petrželkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept