Jednoduchý recept

Hlávkový salát s podmáslím

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 40117
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 kávová lžička Kopr čerstvý
100 ml Mléko - podmáslí
1 kávová lžička Olej olivový extra panenský
1 ks Salát hlávkový
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

1% Kalorie 24 kcal
Kilojoule 102kJ
1% Sacharidy 2 g
1% Tuky 1 g
3% Sodík 59 mg
3% Bílkoviny 2 g

Hlávkový salát s podmáslím postup přípravy receptu:

1

Očištěný a omytý hlávkový salát natrháme na kousky a vsypeme do mísy.

2

Podmáslí rozšleháme se solí a olejem a nalijeme na salát v míse. Přidáme omytý, nasekaný kopr a vše promícháme.

3

Salát ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept