Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 40123

Ingredience

50 g Celer bulvový
1 ks Cibule
500 g Hovězí roštěnka níz. peč.
20 g Mouka pšeničná hladká
100 g Mrkev kořen
30 g Máslo čerstvé
1 dl Olej rostlinný
20 g Paprika mletá sladká
6 g Pepř černý mletý
100 g Petržel kořen
50 g Petržel kudrnka
8 g Sůl
2 dl Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 729 kcal
Kilojoule 3 051kJ
4% Sacharidy 16 g
159% Tuky 119 g
46% Sodík 915 mg
53% Bílkoviny 30 g

Esterházyho roštěnky postup přípravy receptu:

1

Plátky z roštěnky naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Vyjmeme z pánve a uchováme v teple.

2

Do výpeku dáme cibuli nakrájenou nadrobno a nahrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu. Opečeme, posypeme paprikou, podlijeme trochou vody a necháme dusit 10 minut.

3

Zahustíme světlou jíškou připravenou z másla a hladké mouky a krátce povaříme. Nakonec vmícháme zakysanou smetanu a dosolíme.

4

Plátky masa podáváme přelité hotovou omáčkou a ozdobené snítkou petržele.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept