Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 40142
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
2 kávová lžička Kapary
1 polévková lžíce Kečup
300 g Kukuřice
2 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
40 g Sýr Ementál (Primátor)
400 g Tagliatelle
4 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 682 kcal
Kilojoule 2 853kJ
32% Sacharidy 115 g
20% Tuky 15 g
6% Sodík 124 mg
42% Bílkoviny 24 g

Tagliatelle po arabsku postup přípravy receptu:

1

V osolené vroucí vodě vaříme podle návodu na obalu tagliatelle, asi 2 minuty před dovařením přidáme rozmrazenou kukuřici. Najemno nasekáme pažitku. Poté scedíme a těstoviny s kukuřicí a odložíme do mísy, udržujeme v teple.

2

Do mixéru dáme rajčatový protlak, kečup, česnek, kapary, olivový olej a rozmixujeme na pyré. Osolíme, opepříme a přidáme špetku cukru. Chilli papričku omyjeme, očistíme, zbavíme semen, najemno nasekáme a smícháme s bazalkovým pestem. Ementál najemno nastrouháme.

3

Těstoviny s kukuřicí smícháme s pestem, najemno nasekanou pažitkou a promícháme. Tagliatelle servírujeme na připravené talíře a zdobíme nastrouhaným ementálem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept