Recept

Succotash s červenými fazolemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 40164
Kategorie: Přílohy

Ingredience

2 ks Brambory
2 ks Cibule červená
1 kávová lžička Cukr krupice
400 g Fazole červené sterilované
400 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
2 polévková lžíce Husí sádlo
1 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
800 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 328 kcal
Kilojoule 1 371kJ
13% Sacharidy 48 g
15% Tuky 11 g
43% Sodík 857 mg
22% Bílkoviny 12 g

Succotash s červenými fazolemi postup přípravy receptu:

1

Červenou cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Papriku omyjeme, očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na proužky.

2

Na velké pánvi rozpálíme husí sádlo a zeleninu na něm podusíme.

3

Brambory očistíme, omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kostky. Přidáme k zelenině a zalijeme 250 ml vody, na mírném ohni vaříme asi 15 minut.

4

Fazole scedíme, také přimícháme k zelenině a vaříme dalších 15 minut. Nakonec přimícháme okapaný hrášek, na polovinu překrojená rajčata z konzervy, špetku cukru, osolíme, opepříme a promícháme.

5

Ihned poté servírujeme a podáváme jako přílohu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept