Jednoduchý recept

Sardinská celerová polévka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 4017

Ingredience

0,5 kg Celer řapíkatý
1 ks Cibule
500 g Hovězí kližka
1 ks Mrkev kořen
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
3 polévková lžíce Protlak rajčatový
1500 ml Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 283 kcal
Kilojoule 1 185kJ
4% Sacharidy 14 g
17% Tuky 13 g
6% Sodík 116 mg
51% Bílkoviny 29 g

Sardinská celerová polévka postup přípravy receptu:

1

Česnek a cibuli nakrájíme nadrobno, na kostičky mrkev.

2

Maso nakrájíme na malé kousky a vše osmahneme na olivovém oleji.

3

Zředíme rajčatový protlak s vodou, podlijeme maso a dusíme.Přidáme nakrájený celer a dusíme.

4

Přilijeme 1,5l horké vody, osolíme, přidáme papriku a vaříme 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept