Zdravý recept

Hovězí maso vařené

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4020

Ingredience

0,5 ks Cibule
800 g Hovězí plec
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 246 kcal
Kilojoule 1 029kJ
0% Sacharidy 1 g
14% Tuky 10 g
11% Sodík 223 mg
63% Bílkoviny 35 g

Hovězí maso vařené postup přípravy receptu:

1

Pod tekoucí vodou maso opláchneme, dáme vařit do osolené vody a přidáme kousek cibule.

2

V průběhu vaření maso obrátíme, obzvláště tehdy, pokud připravujeme málo vývaru.

3

Správně uvařené maso by nemělo být tuhé a zároveň by se nemělo rozpadat.

4

Uvařené maso nakrájíme na tenké plátky přes vlákno, vyskládáme na talíř a polijeme trochou vývaru, aby nebylo suché.

Poznámka

Podáváme s dušenou nebo syrovou zeleninou. Z hovězího masa můžeme použít péro, špičku, loupanou plec.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept