Recept

Vepřové karbanátky s anglickou slaninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 40204

Ingredience

200 g Anglická slanina
1 ks Cibule červená
1 polévková lžíce Estragon
3 polévková lžíce Kečup ostrý
2 polévková lžíce Olej rostlinný
10 g Oregano sušené
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Paprika zelená
1 kávová lžička Pepř černý mletý
100 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová kýta
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 421 kcal
Kilojoule 1 762kJ
2% Sacharidy 8 g
43% Tuky 32 g
23% Sodík 465 mg
43% Bílkoviny 24 g

Vepřové karbanátky s anglickou slaninou postup přípravy receptu:

1

Maso umyjeme, nakrájíme na kostky a v strojku na maso pomeleme spolu s rajčaty do misky. Přidáme nasekaný estragon, prolisovaný česnek, drobně nasekanou cibuli, drobně nakrájenou zelenou papriku, kečup, osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou, dobře rukou promícháme a pomoci dlaní vytvarujeme karbanátky. Každý zabalíme do dvou plátků anglické slaniny, spojíme párátkem, posypeme oreganem.

2

Gril potřeme olejem, rozpálíme na vysokou teplotu, naskládáme karbanátky a po obou stranách pečeme přibližně 30 minut.

3

Na talíř položíme list ledového salátu a na něj položíme opečený karbanátek.

Poznámka

Vepřové karbanátky podáváme teplé s vhodnou omáčkou, zeleninou a čerstvým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept