Jednoduchý recept

Pstruh obalovaný

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 40229
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Brambory pečené
60 ml Citronová šťáva
50 g Máslo čerstvé
60 g Mouka pšeničná hladká
40 ml Olej olivový extra panenský
800 g Pstruh
80 g Strouhanka
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 712 kcal
Kilojoule 2 979kJ
19% Sacharidy 68 g
35% Tuky 27 g
62% Sodík 1 g
87% Bílkoviny 49 g

Pstruh obalovaný postup přípravy receptu:

1

Pstruhy očistíme, vykucháme, důkladně omyjeme, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli uležet. Obalíme je v mouce, namočíme v rozpuštěném másle a nakonec je obalíme ve strouhance. V pánvi rozehřejeme kvalitní olej a pstruhy na něm osmažíme dozlatova z obou stran.

2

Pstruhy upravíme na talíře, pokapeme citronovou šťávou a doplníme pečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept