Jednoduchý recept

Pstruh marinovaný

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 40230
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Chléb pšeničný (bílý)
15 g Cibule
10 g Citronová kůra
1 špetka Feferony
20 g Hořčice grilovací
80 g Olej olivový extra panenský
5 g Paprika mletá sladká
3 g Pepř černý mletý
1000 g Pstruh
8 g Sůl
3 g Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 557 kcal
Kilojoule 2 330kJ
8% Sacharidy 28 g
30% Tuky 23 g
62% Sodík 1 g
101% Bílkoviny 57 g

Pstruh marinovaný postup přípravy receptu:

1

Pstruhy vyvrhneme, očistíme, důkladně omyjeme, na bocích od hřbetu dolů dvakrát nařízneme, aby se marináda dostala pod kůži. V misce smícháme olej s pikantní hořčicí, přisypeme papriku, špetku drcených feferonek, pepř, sůl, zázvor, nastrouhanou cibuli a citronovou kůru. Dobře rozmícháme a touto marinádou pstruhy pečlivě potřeme. Dáme je do chladu aspoň hodinu uležet.

2

Pstruhy smažíme v teflonové pánvi po obou stranách dorůžova. V létě můžeme takto marinované pstruhy grilovar na zahradním grilu.

3

Podáváme s bílým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept