Jednoduchý recept

Pstruh s mysliveckou zálivkou

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 40246
Kategorie: Maso

Ingredience

60 g Cibule
30 ml Citronová šťáva
150 g Hříbky čerstvé
80 g Máslo čerstvé
60 g Mouka pšeničná hladká
60 g Okurky nakládané
15 g Pažitka
15 g Petržel - nať
1000 g Pstruh
15 g Sardelová pasta
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 598 kcal
Kilojoule 2 504kJ
4% Sacharidy 16 g
46% Tuky 34 g
64% Sodík 1 g
98% Bílkoviny 55 g

Pstruh s mysliveckou zálivkou postup přípravy receptu:

1

Cibuli s kyselou okurkou nakrájíme nadrobno, hříbky na malé kousky, pažitku a petrželku posekáme.

2

Pstruhy vyvrhneme, opatrně stáhneme kůži, vyjmeme páteř, ryby osolíme, pokapeme citronovou šťávou a obalíme v mouce. V pánvi rozehřejeme 40 gramů másla a pstruhy na něm osmahneme dorůžova. Vyndáme z pánve a dáme stranou. Do pánve po pstruzích nasypeme cibuli, hříbky, okurky, petrželku s pažitkou, přidáme zbylé máslo, sardelovou pastu, zakápneme lžičkou citronové šťávy a pár minut podusíme.

3

Pstruhy upravíme na talíře a přelijeme mysliveckou zálivkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept