Recept

Zelí dušené se smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 4025

Ingredience

10 g Kopr čerstvý
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,3 l Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 124 kcal
Kilojoule 520kJ
1% Sacharidy 3 g
16% Tuky 12 g
3% Sodík 60 mg
4% Bílkoviny 2 g

Zelí dušené se smetanou postup přípravy receptu:

1

Hlávkové zelí nakrájíme na proužky, dáme je na rozehřáté máslo, osolíme a mírně podlijeme. Dusíme téměř doměkka.

2

Potom přilijeme smetanu a dodusíme. Nakonec přidáme nasekaný kopr a odstavíme z ohně.

3

Podáváme s bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept