Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 40258

Ingredience

175 g Cukr krupice
3 polévková lžíce Džem třešňový
2 polévková lžíce Džus třešňový
300 g Kompot třešňový
300 ml Mléko polotučné
250 ml Smetana 12% (konzumní)
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 414 kcal
Kilojoule 1 733kJ
13% Sacharidy 48 g
13% Tuky 10 g
3% Sodík 56 mg
14% Bílkoviny 8 g

Třešňový flan postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia. Třešně scedíme, šťávu zachytíme a třešně necháme okapat. V kastrůlku smícháme 50 g cukru s třešňovou šťávou, třešňový džem a necháme projít varem.

2

Do ohnivzdorné formy nalijeme třešňovou směs a necháme želírovat v chladničce. Vejce smícháme se zbytkem cukru a metličkou přimícháme smetanu a mléko. Nakonec přimícháme limetkovou kůru a nalijeme do formy k třešňové směsi.

3

Třešňový flan pečeme v předehřáté troubě ve vodní lázni. Poté dáme vychladnout, vyklopíme a podáváme zdobené třešněmi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept