Jednoduchý recept

Pstruh s houbami a bramborem

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 40259
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Brambory
60 g Cibule
100 g Houby čerstvé
70 g Máslo čerstvé
80 g Mouka pšeničná hladká
20 g Paprika mletá sladká
80 g Paprika zelená
3 g Pepř černý mletý
1000 g Pstruh
10 g Sůl
100 g Uzené maso vařené

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 834 kcal
Kilojoule 3 487kJ
11% Sacharidy 40 g
62% Tuky 47 g
56% Sodík 1 g
110% Bílkoviny 62 g

Pstruh s houbami a bramborem postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, houby na plátky, papriky bez jádřinců na nudličky, vařené maso na kostičky, očištěné brambory na plátky.

2

Pstruhy vyvrhneme, stáhneme kůži, omyjeme, mouku promícháme se solí, mletou paprikou, mletým pepřem a pstruhy touto směsí posypeme z obou stran.

3

V pánvi rozehřejeme 50 gramů másla a pstruhy na něm usmažíme dozlatova. Pstruhy vyjmeme, do zbylého másla v pánvi nasypeme cibuli, orestujeme, přidáme houby a krátce osmahneme.

4

Do alobalu dáme porci brambor, na ně porci pstruha, pokryjeme houbami s cibulkou, paprikou, kostičkami uzeného masa, navrch položíme pár hoblinek másla, alobal uzavřeme a takto připravíme i ostatní porce. Vložíme do trouby a pečeme přibližně 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept