Recept

Fazolový salát s opečenou zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 40260
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 ks Cuketa
700 g Fazole bílé sterilované
1 ks Fenykl sladký - hlíza
2 ks Mrkev kořen
1 dl Olej olivový extra panenský
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika zelená
10 g Máta
1 kávová lžička Oregano čerstvé
1 špetka Pepř bílý celý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 323 kcal
Kilojoule 1 352kJ
9% Sacharidy 33 g
23% Tuky 17 g
7% Sodík 142 mg
18% Bílkoviny 10 g

Fazolový salát s opečenou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Mrkev, cuketu, fenykl, česnek, cibuli oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, naskládáme na plech. Papriky nakrájíme na proužky, přiložíme na plech, polijeme olejem, osolíme a opepříme, plech vložíme do horké trouby a pečeme 30 minut. Vytáhneme plech, přidáme scezené fazole, na kousky natrhanou mátu, vše posypeme oreganem a vrátíme do trouby dopéct na 20 minut.

2

Zapečený salát porcujeme na talíře.

Poznámka

Salát servírujeme studený s opečeným pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept