Jednoduchý recept

Salát z růžičkové kapusty a rajčat

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 40270
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Cibule
200 g Kapusta růžičková
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 73 kcal
Kilojoule 307kJ
2% Sacharidy 7 g
5% Tuky 4 g
6% Sodík 110 mg
5% Bílkoviny 3 g

Salát z růžičkové kapusty a rajčat postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou růžičkovou kapustu krátce povaříme, vyjmeme a necháme okapat.

2

Omytá rajčata nakrájíme na plátky a v míse promícháme s růžičkami kapusty. Salát posypeme oloupanou, jemně nasekanou cibulí.

3

Z vody, octa, oleje, cukru, soli a pepře umícháme zálivku a salát jí přelijeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept