Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 40279

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
1 polévková lžíce Kapary
1 polévková lžíce Ocet vinný červený
4 polévková lžíce Olej česnekový
2 polévková lžíce Olivy černé
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Rajčata sušená sterilovaná
1 kávová lžička Sirup Golden
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 142 kcal
Kilojoule 593kJ
2% Sacharidy 6 g
18% Tuky 13 g
7% Sodík 138 mg
3% Bílkoviny 2 g

Salsa po italsku postup přípravy receptu:

1

Sušená rajčata překrájíme na poloviny a vložíme do mísy. Přidáme česnekový olej, nasekané olivy, pažitku, kapary, vinný ocet, prolisovaný česnek, golden sirup, najemno nasekanou bazalku, osolíme a opepříme. Vše důkladně promícháme.

2

Hotovou salsu uložíme na 60 minut do chladničky a ihned poté můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept