Jednoduchý recept

Bylinkové máslo s pepřem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 40284

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
10 g Estragon
10 g Kopr čerstvý
250 g Máslo jihočeské
10 g Máta
10 g Pažitka
1 kávová lžička Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 239 kcal
Kilojoule 1 001kJ
0% Sacharidy 2 g
35% Tuky 26 g
5% Sodík 99 mg
1% Bílkoviny 1 g

Bylinkové máslo s pepřem postup přípravy receptu:

1

Česnek oloupeme, nakrájíme, dáme do mixéru, přidáme na kostky nakrájené máslo, estragon, nasekanou petrželovou nať, nasekaný kopr, mátu, nakrájenou pažitku, vymačkanou šťávu z 1 ks citrónu a vše důkladně rozmixujeme. Ochutnáme a podle vlastní chuti osolíme, opepříme, rozmícháme a směs přeložíme na pergamenový papír, zabalíme do tvaru knedlíku, konce prohneme a dáme do ledničky, aby směs ztuhla.

Poznámka

Bylinkové máslo používáme ke grilování ryb, různého masa, ale také k pečení masa v troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept