Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 40308
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

6 stroužek Česnek
8 ks Chilli paprička zelená
3 ks Cibule
20 g Koření mexické
1 l Olej olivový
1 dl Olej olivový extra panenský
3 ks Paprika červená
720 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

61% Kalorie 1,213 kcal
Kilojoule 5 073kJ
2% Sacharidy 8 g
168% Tuky 126 g
10% Sodík 200 mg
28% Bílkoviny 16 g

Nakládaný hermelín postup přípravy receptu:

1

Papriky omyjeme a nakrájíme na tenké plátky, cibuli oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka, česnek oloupeme a prolisujeme do misky, kam přidáme olej, sůl, pepř a vše promícháme. Hermelíny rozřízneme na 2 kolečka a potřeme každé kolečko česnekovou směsi. Na jednu půlku sýra položíme kolečko cibule, plátek papriky, posypeme kořením, přikryjeme druhou půlkou.

2

Naplněné hermelíny naskládáme do uzavírací nádoby, kolík máme hermelínu, takový počet dáme do nádoby kulatých feferonek. Celé je zalijeme olejem, nádobu uzavřeme a necháme odležet, aby hermelíny změkly.

Poznámka

Podáváme studené, obě kolečka naaranžujeme ta mělký talíř, přidáme 1 feferonku, ozdobíme petrželovou nati. Příloha: čerstvý chléb

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept