Jednoduchý recept

Zahuštěný zeleninový vývar

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 40333
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Solamyl - bramborový škrob
1 špetka Sůl
100 ml Víno portské
500 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 139 kcal
Kilojoule 581kJ
5% Sacharidy 19 g
4% Tuky 3 g
32% Sodík 643 mg
5% Bílkoviny 3 g

Zahuštěný zeleninový vývar postup přípravy receptu:

1

V menší misce smícháme škrob s portským vínem. Do kastrůlku nalijeme připravený zeleninový vývar a přivedeme ho k varu. Přimícháme škrob rozmíchaný v portském víně a povaříme.

2

Takto připravený vývar poté přecedíme, osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept