Jednoduchý recept

Štika smažená

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 40345
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Bramborová kaše
5 g Koření grilovací
40 ml Olej olivový extra panenský
2 g Pepř černý mletý
1500 g Štika obecná
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 319 kcal
Kilojoule 1 334kJ
5% Sacharidy 17 g
11% Tuky 8 g
65% Sodík 1 g
78% Bílkoviny 44 g

Štika smažená postup přípravy receptu:

1

Vybereme větší štiku, budeme z ní potřebovat pouze filety.

2

Štiku vykucháme, omyjeme, odřízneme hlavu, ploutve, opatrně vyndáme páteř a maso zbavíme kůže. Maso nařežeme na filety, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením nebo kořením na steak.

3

V pánvi rozpálíme kvalitní olej a filety na něm zvolna osmažíme z obou stran.

4

Štičí smažené filety výborně chutnají s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
synekjan@email.cz
Štika smažená
tongue

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept