Jednoduchý recept

Candát pečený na másle

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 40352
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Bramborová kaše
1500 g Candát obecný
80 g Máslo čerstvé
25 g Sardelová pasta

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 432 kcal
Kilojoule 1 808kJ
5% Sacharidy 18 g
32% Tuky 24 g
16% Sodík 317 mg
65% Bílkoviny 37 g

Candát pečený na másle postup přípravy receptu:

1

Candáta budeme péct vcelku. Rybu oškrábeme, vykucháme, omyjeme, na bocích uděláme 2-3 zářezy a celou rybu potřeme sardelovou pastou i zevnitř.

2

Candáta vložíme do pekáče, přidáme kousky másla a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme asi 1/2 hodiny, v průběhu pečení 1x rybu obrátíme.

3

Candáta naporcujeme, upravíme na talíře a podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept