Jednoduchý recept

Candát vařený

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 40356
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Brambory vařené
1500 g Candát obecný
20 ml Citronová šťáva
80 g Máslo čerstvé
5 g Sůl
4 ks Vejce slepičí
700 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 502 kcal
Kilojoule 2 101kJ
6% Sacharidy 22 g
33% Tuky 25 g
68% Sodík 1 g
84% Bílkoviny 47 g

Candát vařený postup přípravy receptu:

1

Candáta vyvrhneme, oškrábeme, omyjeme a naporcujeme. Rybu vložíme do vroucího rybího vývaru, osolíme a povaříme 15 minut.

2

Mezitím uvaříme vejce natvrdo, oloupeme, nakrájíme na plátky a vařené brambory nakrájíme také na plátky.

3

Porce ryby vyjmeme, pokapeme citronovou šťávou, rozdělíme na talíře, doplníme vařeným bramborem, plátky vařených vajec a přelijeme rozpuštěným máslem.

Poznámka

Vývar použijeme na rybí polévku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept