Máslo Dijon - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Máslo Dijon
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | hrnek |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 40359 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
2 polévková lžíce | Hořčice Dijonská |
2 polévková lžíce | Kerblík |
150 g | Máslo čerstvé |
Nutriční hodnoty jedné porce
15% Kalorie 296 kcal
Kilojoule 1 237kJ
1% Sacharidy 2 g
43% Tuky 32 g
0% Sodík 2 mg
3% Bílkoviny 2 g
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 45,0mg |
Draslík | 142,2mg |
Vláknina | 678,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,5mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 42,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kerblík mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice Dijonská, Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Máslo Dijon postup přípravy receptu:
1 | Kerblík omyjeme, osušíme a najemno nasekáme, nasypeme do mísy. Přidáme máslo a dijonskou hořčici. Vše důkladně promícháme. |
2 | Z máslové směsi utvoříme váleček, zabalíme do potravinové fólie a uložíme na 24 hodin do chladničky. |