Krém jahodový - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Krém jahodový
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | fialova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 4036 |
Kategorie: | Krémy, polevy |
Ingredience
100 g | Cukr krupice |
100 g | Jahody lesní |
1 ks | Vaječný bílek slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
21% Kalorie 407 kcal
Kilojoule 1 704kJ
28% Sacharidy 100 g
0% Tuky 0 g
3% Sodík 67 mg
8% Bílkoviny 4 g
Uhlovodany | 100g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 67,2mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cukr krupice, Vaječný bílek slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Jahody lesní mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Krém jahodový postup přípravy receptu:
1 | Jahody s cukrem a bílkem smícháme a třeme dohusta. |
2 | Krém podáváme ozdobený čerstvými jahodami nebo jej použijeme k potírání upečených moučníků. |