Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 40368
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Hovězí roštěnka vys. peč.
20 g Mouka pšeničná hladká
100 g Paprika zelená
5 g Pepř černý mletý
100 g Rajčata
30 g Sádlo vepřové škvařené
10 g Sůl
1 l Voda pitná
Na náplň
2 stroužek Česnek
100 g Houby čerstvé
3 g Majoránka
30 ml Olej rostlinný
10 g Paprika mletá sladká
100 g Rýže loupaná
1 ks Vejce křepelčí

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 584 kcal
Kilojoule 2 443kJ
9% Sacharidy 33 g
45% Tuky 34 g
50% Sodík 994 mg
73% Bílkoviny 41 g

Plněná roštěná postup přípravy receptu:

1

Na oleji osmažíme nakrájené houby, přidáme koření a rýži, krátce orestujeme. Zalijeme dostatečným množstvím vody(3x objem rýže) a zakryté dusíme, až je rýže měkká. Necháme vychladnout.

2

Roštěnky nařízneme na okrajích, naklepeme, osolíme, opepříme a naplníme připravenou směsí, do které jsme ještě vmíchali vejce. Svineme, sepneme jehlou nebo jinak upevníme a vložíme na cibulový základ, který jsme si připravili osmažením nakrájené cibule na sádle. Podlijeme vodou a zakryté dusíme pozvolna a podle potřeby podléváme. Když je maso měkké, přihodíme na kousky nakrájenou papriku a rajče, osolíme a ještě chvilku podusíme. Nakonec šťávu zahustíme moukou, rozmíchanou v troše vody a asi 5 minut povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept