Jednoduchý recept

Pikantní králičí maso se žampiony a mandlemi

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 40411

Ingredience

1 ks Cibule
2 ks Feferony
1 kávová lžička Kari koření
6 polévková lžíce Kečup
600 g Králičí maso
30 g Mandle plátky
4 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
250 ml Vývar zeleninový
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 383 kcal
Kilojoule 1 601kJ
4% Sacharidy 15 g
27% Tuky 20 g
28% Sodík 564 mg
62% Bílkoviny 35 g

Pikantní králičí maso se žampiony a mandlemi postup přípravy receptu:

1

Očištěné, vykostěné a omyté králičí maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme.

2

Ve velké pánvi nebo ve woku na rozehřátém oleji nudličky masa osmažíme, přidáme oloupanou, nasekanou cibuli, kari koření a krátce osmahneme. Podlijeme vývarem a přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony, nasekané feferonky a vše chvíli podusíme.

3

Potom vmícháme kečup, plátky mandlí nasekané na nudličky a ochutíme sójovou omáčkou, případně solí. Pokrm jen prohřejeme.

Poznámka

Můžeme podávat s vařenou rýží nebo se smaženými hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept