Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 40422

Ingredience

1 ks Cibule
400 g Hovězí roštěnka vys. peč.
20 g Mouka pšeničná hladká
20 g Paprika mletá sladká
5 g Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
1 dl Smetana 12% (konzumní)
40 g Sádlo vepřové škvařené
8 g Sůl
6 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 511 kcal
Kilojoule 2 136kJ
3% Sacharidy 11 g
52% Tuky 39 g
50% Sodík 993 mg
61% Bílkoviny 34 g

Cikánská roštěná postup přípravy receptu:

1

Na sádle osmahneme cibuli nadrobno, posypeme paprikou, necháme zpěnit. Roštěnky na okrajích nařízneme, naklepeme, nasolíme a opepříme. Vložíme na cibulový základ, osmahneme z obou stran, podlijeme vodou a zakryté pozvolna dusíme do měkka za občasného podlití. Smícháme smetanu s moukou, maso zalijeme, necháme povařit. Každou porci masa podáváme se šťávou a ozdobenou hřebínkem z opečené slaniny.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept