Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 40426
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

0,5 dl Balsamico ocet
100 g Červená řepa
30 g Křen
0,5 dl Olej olivový extra panenský
10 g Oregano čerstvé
100 g Sýr kozí
100 g Tuřín
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 235 kcal
Kilojoule 982kJ
2% Sacharidy 8 g
17% Tuky 13 g
10% Sodík 191 mg
11% Bílkoviny 6 g

Velikonoční předkrm postup přípravy receptu:

1

Červenou řepu a tuřín očistíme, umyjeme a zvlášť uvaříme. Uvařené vyndáme z vody, zchladíme a nakrájíme na úhledné kolečka, která střídavě naaranžujeme na talíř, kam ještě přidáme na tenké kolečka nakrájený sýr a jemně nastrouhaný křen.

2

Vše posypeme oreganem, polijeme octem a olejem.

Poznámka

Podáváme jako studený předkrm s opečenými kousky veky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept