Jednoduchý recept

Pstruh vařený se zeleninou

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 40440

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
2 ks Feferony
4 ks Hřebíček
1 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Ocet vinný
1 polévková lžíce Petržel kudrnka
600 g Pstruh
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 258 kcal
Kilojoule 1 081kJ
2% Sacharidy 7 g
128% Tuky 96 g
7% Sodík 146 mg
57% Bílkoviny 32 g

Pstruh vařený se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Všechny suroviny kromě masa vložíme do hrnce s vodou a přivedeme k varu. Přidáme očištěnou rybu a uvaříme doměkka.

2

Podáváme s bramborami a pikantním salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept