Jednoduchý recept

Kořeněný rybí kebab

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 40443
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
1 kávová lžička Chilli koření mleté
2 ks Cibule
500 g Filé rybí
2 kávová lžička Garam masala
4 polévková lžíce Jogurt bílý
1 kávová lžička Kmín drcený
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
0,5 kávová lžička Zázvor mletý
Horké koření [39441]
2 kávová lžička Chilli koření mleté
1 kávová lžička Hřebíček
2 kávová lžička Kardamom
2 kávová lžička Kmín celý
4 kávová lžička Koriandr celý
0,5 kávová lžička Muškátový oříšek
1 kávová lžička Skořice celá

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 226 kcal
Kilojoule 946kJ
4% Sacharidy 15 g
9% Tuky 7 g
5% Sodík 93 mg
100% Bílkoviny 56 g

Kořeněný rybí kebab postup přípravy receptu:

1

Ćesnek utřeme a rozmícháme v trošce vody. Maso nakrájíme na kousky, na chvíli namočíme do česnekové vody.

2

Cibuli rozemeleme se solí i kořením a rozmícháme v jogurtu. Do směsi vložíme maso a necháme 2 - 3 hodiny marinovat.

3

Poté napícháme kousky ryby na jehlice a zvolna grilujeme do zlatova. Mezitím potíráme rozpuštěným máslem, ihned podáváme.

4

Horké koření [39441]:

5

koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme. Uchováme v uzavřené sklenici.

Poznámka

Servírujeme teplé. Čas přípravy je bez doby marinování (2 - 3 h).

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept