Rybí filé na kokosu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 45 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rybí filé na kokosu
Celkový čas: | 45 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | verca |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 40449 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
2 ks | Cibule |
1 ks | Citrony |
1 ks | Feferony |
500 g | Filé rybí |
4 polévková lžíce | Kokos - mletý (Kopra) |
2 polévková lžíce | Olej rostlinný |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 8g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 120,5mg |
Vláknina | 11g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 28,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Citrony, Feferony, Olej rostlinný, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé rybí, Kokos - mletý (Kopra) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Rybí filé na kokosu postup přípravy receptu:
1 | Plátky ryby mírně osolíme a na rozpáleném oleji po obou stranách zprudka orestujeme. Vyjmeme a na tomtéž oleji osmahneme nakrájenou cibuli a feferonku. |
2 | Vložíme zpět maso, podlejem rozvařeným kokosem, zakryjeme a zvolna dusíme doměkka. Hotové dochutíme citronovou šťávou a podáváme. |